Minőségbiztosítás

A több mint 100 éves szakértelem, a minőségi alapanyagok, és a gondos kezek biztosítják, hogy termékeink ne csak kiemelkedő minőségűek, de finomak is legyenek.

Magyarországi és szentesi húsipari márkaként szem előtt tartjuk fogyasztóink igényeit, valamint a környezetünket és a közösséget is, amelyben működünk.

Gondosan odafigyelünk arra, hogy termékeink mindig a legfinomabbak legyenek, valamint hogy minden esetben megfeleljenek a legmagasabb minőségi elvárásoknak.

Gyártási tevékenységünk során működtetett szigorú minőségbiztosítási és élelmiszerbiztonsági rendszerünk, évszázados tapasztalatunk és szaktudásunk, valamint a minőség iránti töretlen elkötelezettségünk biztosítja, hogy termékeink ne csak ízletesek, de a folyamatosan változó fogyasztói igényeknek a legmagasabb szinten megfeleljenek.

MINŐSÉG ÉS ÉLELMISZER-BIZTONSÁG

Küldetésünk: "A Hungerit Zrt. a minőség és a tradíció elkötelezettje, világszínvonalú baromfitermékek gyártója."

A környezetvédelmi és a vevői elvárásoknak való megfelelés érdekében vállalatunk 2004-ben kiépítette, és sikeresen tanúsította az ISO 14001-es Környezetközpontú Irányítási rendszerét, továbbá 2016-tól bevezettük, és alkalmazzuk az ISO 50001:2012 energiairányítási rendszert. Termékeink élelmiszer-biztonságának és fogyasztóink bizalmának erősítése érdekében - HACCP rendszerünk mellett - ugyanebben az évben kiépítettük a nemzetközileg elismert élelmiszer-biztonsági rendszereket, a BRC-t és IFS-t - amelyeket irányítási rendszerünkbe integrálva azóta is folyamatosan működtetünk. A fent említett rendszerek bevezetésével és működtetésével nem csupán vevőink bizalmát sikerült megerősítenünk, de 2004-ben a minőségfejlesztési tevékenységünk elismeréseként elnyertük a IIASA-SHIBA díjat is a szervezeti kategóriában – ezzel is bizonyítva kiválóságunkat a minőségfejlesztés terén, valamint képességünket a további fejlődésre. A díj elnyerésével vállalatunk a Nemzeti Minőség Klub tagjává vált.

2006-ban az EFQM Kiválóság Modell eredményes alkalmazásáért Recognised For Excellence oklevelet kaptunk.

A következő évben pedig elsők között érdemeltük ki a minőségügy terén kiemelkedő, példa értékű eredményt felmutató gazdálkodó szervezetek közül a Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díjat.