Tesztgyőztes a VALDOR Nuggets Deluxe cornflakes panírban!

A nugget szó rögöt jelent, utalva ezzel az aranyrögre, formában és színben is. A falatnyi, tésztával bevont és kirántott csirkedarabok egyre népszerűbbek és egyre változatosabb formákban kerülnek piacra.

A Magyar Ár-Érték Kutató Egyesület tagjai felkutatták az összes országosan kapható csirke húsból készült nuggetset. A kóstolást, ahogy eddig is, a Magyar Ár-Érték Arány Kutató Egyesület tagjai és laikus fogyasztók végezték. A nuggetseket sütőben sütötték, a gyártók által a csomagoláson feltüntetett ideig. Az értékelési szempontok illat, íz, állag, panír és hús arány voltak.

A túl vékony és a túl vastag panír is ronthatja a fogyasztási élményt, így a tesztelők észlelhető kontrasztot vártank a ropogós panír és a puha hús között.

A Valdor Nuggets Deluxe terméket az értékelések alapján finom panír és kellemes sült csirke illat jellemzi. A panír ropogós, megfelelő vastagságú, a csirkehús vastagabb, jól átsült. Klasszikus rántott hús ízélmény az apró falatokban, ízes a panír és zamatos a sült csirke.


Forrás:https://maradokapenzemnel.blog.hu/2023/11/30/nagy_csirkenuggets_teszt