Tesztgyőztes a VALDOR Mustáros-borsos csirkecombfilé!

A VALDOR Mustáros-borsos csirkecombfilé A LEGFINOMABB MARINÁDOZOTT CSIRKECOMBFILÉ TERMÉK A PIACON!

A nyári grillezések egyik fő hozzávalói a finom, pácolt húsok. Van, hogy nincs kedvünk a pácolással foglalkozni, de talán még jellemzőbb, hogy a grillparti előtt néhány órával jut eszünkbe a pácolás. Ezekre az esetekre megoldás, ha kész, pácolt húsokat vásárolunk, amit azonnal a grillrácsra tehetünk!

A grillszezon egyik legkelendőbb sütnivalója a pácolt csirkehús. A marinádozás nagy előnye, hogy hosszú ideig van a pácban a hús, így az ízek jobban átjárják azt. A népszerű Maradok a pénzemnél blog tesztje alapján a sült csirkecombokat szokás szerint 3 szempont: illat, állag és íz szerint pontozták. A kóstolást a Magyar Ár-Érték Arány Kutató Egyesület tagjai végezték.

Büszkék vagyunk rá, hogy a tesztben minden szempontot figyelembe véve, a VALDOR Mustáros-borsos csirkecombfilé végzett a dobogó legfelső fokán. A vélemények alapján, finom mustáros és borsos, sült csirke illat jellemzi a terméket. Jól átsült, a marinád teljesen fedi a húst és sütés közben is végig rajta marad, a hús nem száradt ki sütés alatt, kiváló állagú. Ízében finom mustáros, pikáns, kellemesen borsos, a sózás mértéke kiváló. A pác átjárja a hús belsejét is.. A dobogó harmadik fokára is mi termékünk került, a Valdor Magyaros csirkecombfilé. A teszt során a következő vélemény fogalmazódott meg a termékkel kapcsolatban. Finom fűszerpaprikás, borsos illat, és a sült csirke saját illata is nagyon jó. A marinádozás egyenletes és sütés után is rajta marad. A hús állaga sütés után sem száraz. A fűszerpaprika íze a legerősebb és a sült csirke saját íze is finom.
A tesztgyőztes Valdor mustáros-borsos csirkecombfilé, Auchan, CBA és Coop üzletekben illetve a Kifli.hu online szupermarketben kapható.

https://maradokapenzemnel.blog.hu/2023/07/13/nagy_marinadozott_csirkecomb_teszt

Forrás: maradokapenzemnel.blog.hu