Tesztgyőztes a VALDOR Mézes-mustáros csirkemellfilé

A grillszezon egyik legkelendőbb sütnivalója a pácolt csirkehús. A marinádozás nagy előnye, hogy hosszú ideig van a pácban a hús, így az ízek jobban átjárják azt. Országosan 17-féle marinádozott csirkemell kapható, eltérő minőségű hússal és páccal. A népszerű Maradok a pénzemnél blog tesztje alapján a termékek minőségét 2 tényező, a jól "nevelt" csirke húsa és a marinád mennyisége és minősége határozza meg. A kóstolást a Magyar Ár-Érték Arány Kutató Egyesület tagjai és laikus kóstolók végezték.

A marinádozott, sült csirkemelleket szokás szerint 3 szempont: illat, állag és íz szerint pontozták. Büszkék vagyunk rá, hogy a tesztben minden szempontot figyelembe véve, a VALDOR Mézes-mustáros csirkemellfilé végzett a dobogó legfelső fokán. A hús kiváló állagú, szaftos maradt a sütés után is, a pácréteg kellő vastagságú. Intenzíven és zamatosan mustáros ízű, de érződnek a borsos, sós ízjegyek és utóízben kellemesen édeskés is. Az ízélményt a sült csirke finom, natúr zamata teszi teljessé.

A tesztgyőztes Valdor mézes - mustáros csirkemellfilé, az Auchan üzletekben és a Kifli.hu online szupermarketben kapható.

A teljes teszt ide kattintva olvasható a Maradok a pénzemnél blogon >>>

Forrás: maradokapenzemnel.blog.hu

VALDOR Mézes-mustáros, marinádozott csirkemellfilé