Tesztgyőzelem: a VALDOR Zizu a legfinomabb panírozott baromfi Nuggets

A HUNGERIT Zrt. terméke, a VALDOR ZIZU lett a legfinomabb panírozott baromfihúsból készült nuggets a népszerű Maradok a pénzemnél blog eredménye szerint! A dobogó harmadik helyét szintén egy VALDOR termék, a teljes kiőrlésű paníros Csirke nuggets foglalja el.

A gyermekek egyik kedvenc finomsága a csirke nuggets, mert gusztusos és könnyen fogyasztható, de a felnőttek is rajonganak érte, hiszen gyorsan és könnyen elkészíthető, ráadásul ízletes ebéd vagy vacsora tálalható belőle percek alatt.

Az Magyar Ár-Érték kutató egyesület tagjai, és az általuk képviselt blog arra volt kíváncsi, hogy milyen fejlődés történt az elmúlt években a fagyasztott, panírozott nuggetsek körében, ezért vaktesztnek vetettek alá 13-féle országosan kapható, csirke nuggets terméket.

A vakteszt az Egyesület tagjaival és fogyasztók bevonásával történt, az értékelés során az illatot, az állagot és az ízt egyaránt vizsgálták.

Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy a tesztben minden szempontot figyelembe véve, magasan a VALDOR népszerű terméke végzett kellemes fűszerezésével, tökéletes panír-hús arányával és ínycsiklandó ropogós bundájával.

Link: https://maradokapenzemnel.blog.hu/2021/11/25/nagy_nuggets_teszt

Forrás: maradokapenzemnel.blog.hu

A VALDOR Zizu a legfinomabb panírozott baromfi Nuggets - derül ki egy átfogó tesztből