VALDOR Kacsacomb skin csomagolásban
A skin csomagolás különlegessége abban rejlik, hogy tartósítószer hozzáadása nélkül a friss kacsahús termékek szavatossági ideje hosszabb, mint a más technológiával csomagolt friss hústermékeké, valamint megjelenésében is esztétikus és tükrözi a magas minőséget.
Kiszerelés
Termékelőnyök
Konfitált kacsacomb, zöldséges gersli rizottóval, savanyított lilakáposztával
Elkészítési idő: 120 perc
Hozzávalók 4 főre:
- 4 db kacsacomb
- 1 kg kacsazsír
- 1 fej fokhagyma
- 1 fej vöröshagyma
- 40 dkg gersli
- 2 szál sárgarépa
- 20 dkg zeller
- 10 dkg vaj
- fél fej lilakáposzta
- só
- cukor
- bors
- citromlé
- babérlevél
- egész bors
A kacsacombokat megsózzuk, jénai edénybe helyezzük őket. Felöntjük a felolvasztott zsírral, beledobjuk a felezett vörös és fokhagymát, 3 db babérlevelet, 10 szem feketeborsot. 100 fokos sütőben 100 perc alatt készre konfitáljuk.
A zöldségeket felkockázzuk, a gerslit lepirítjuk, sózzuk, kétszeres mennyiségű forró vízzel felöntjük, és fedő alatt 20 perc alatt lassan puhára pároljuk.
A káposztát vékonyan felszeleteljük, sózzuk, cukrozzuk, citromlével ízesítjük. Tálalásig hűtőbe tesszük.
A kacsacombokat a zsírból kivéve 230 fokos sütőben ropogósra sütjük.
A felkockázott zöldségeket forró serpenyőben, kevés zsiradékon megpirítjuk. hozzákeverjük a gerslit, és a hideg felkockázott vajjal krémesítjük.
Tálaláskor a gerslit a tányérra halmozzuk, ráteszünk egy kacsacombot, és melléhelyezzük a káposztát.
Szállítási és tárolási hőmérséklet: -2 - +4 °C között
Minőségét megőrzi: 12 nap
Csomagolt önkiszolgáló információk | VALDOR Kacsacomb skin csomagolásban |
Nettó tömeg: | 480 g |
Minőségmegőrzési idő: | 12 nap* |
Áregység: | DB |
Gyűjtő: | rekesz |
Termékegység/Gyűjtő: | kb. 3 kg |
*sértetlen csomagolásra értendő