VALDOR Antibiotikummentes nevelésből származó csirkemellfilé 500g
Antibiotikummentes nevelés: a hús antibiotikummentes nevelésű baromfihúsból származik.
GMO-mentes termelés: a hús GMO-mentes termelésben felhasználható takarmánnyal etetett állattól származik. GMO-mentes takarmány a teljes élettartam alatt.
Magas állatjólét: Alacsonyabb telepítési sűrűség, több férőhely, kevesebb stressz.
A termékek a tálcán esztétikusan, szigorúan meghatározott és ellenőrzött rendben helyezkednek el, ami a merev tálcának és a skin csomagolás által nyújtott stabilitásnak köszönhetően prémium hatást biztosít.
A hagyományos védőgázas csomagoláshoz képest alacsonyabb, egységes tálcaméret, kisebb, kompaktabb csomagolás jellemzi a terméket, ezáltal szállítás során hatékonyabb hűtés, bolti kihelyezés során pedig optimálisabb helykihasználás érhető el.
A rendezett, stabil elrendezés mellett a termékek nincsenek összezsúfolva, az egyes darabok jól láthatóak.
A darabolt csirke termékek skin csomagolása exkluzív megjelenést biztosít, ami egyedi a friss csirke kategóriában, méltó a magas minőségű, különleges termékelőnyöket nyújtó termékhez.
Kiszerelés
Termékelőnyök
- Antibiotikummentes nevelés
- GMO-mentes termelésből
- Magas állatjólét
Vajas csirkemell csiperkegombás tagliatelle-vel
Elkészítési idő: 40 perc
Hozzávalók 4 főre:
- 80 dkg csirkemellfilé
- 20 dkg vaj
- 60 dkg csiperkegomba
- 1 fej vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 dl tejszín
- 0,5 dl fehérbor
- 50 dkg tagliatelle tészta
- kakukkfű
- bors
- só
- étolaj
Elkészítjük a mártásunkat. A vöröshagymát felaprítjuk, kevés olajon elkezdjük pirítani, beledobjuk a kakukkfüvet és a felaprított fokhagymát. Üvegesre pároljuk, majd felöntjük a fehérborral. Amint a fehérbor elpárolgott, beletesszük a feldarabolt gombákat (20 dkg-ot félreteszünk), lepirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Kevés víz hozzáadásával 15 percig főzzük.
Közben a megtisztított csirkemellet körbesózzuk, forró serpenyőben kevés zsiradékon körbepirítjuk, tepsire helyezzük, és 180 fokos sütőben 10 perc alatt majdnem készre sütjük.
A megfőtt gombákhoz hozzáadjuk a tejszínt, felforraljuk, majd az egészet leturmixoljuk.
Felrakunk egy nagy lábosban vizet forralni, ha felforrt, megsózzuk, majd kifőzzük benne a tésztát.
Közben a megmaradt gombát szárazon, forró serpenyőben megpirítjuk, majd hozzáadunk 5 dkg vajat, sót és borsot, és még 1 percig így pirítjuk, majd az egészet hozzákeverjük a kész gombakrémünkhöz.
Ebbe a gombás serpenyőbe beletesszük a maradék 15 dkg vajat, majd belehelyezzük a csirkéket, és készre sütjük őket nagyjából 2 perc alatt.
A csirkéket felszeleteljük, a tésztát leszűrjük, összeforgatjuk a mártással, majd a csirke mellé halmozzuk.
Tálaláskor friss petrezselyemmel és frissen őrölt borssal szórjuk meg.
Szállítási és tárolási hőmérséklet: -2 + 4 °C között
Minőségét megőrzi: 10 nap
Csomagolt önkiszolgáló információk | VALDOR Antibiotikummentes nevelésből származó csirkemellfilé 500g |
Nettó tömeg: | 500 g |
Minőségmegőrzési idő: | 10 nap* |
Áregység: | DB |
Gyűjtő: | rekesz |
Termékegység/Gyűjtő: | 8 DB |
*sértetlen csomagolásra értendő