VALDOR Antibiotikummentes nevelésből származó csirke alsó- és felsőcomb mix 700g
Antibiotikummentes nevelés: a hús antibiotikummentes nevelésű baromfihúsból származik.
GMO-mentes termelés: a hús GMO-mentes termelésben felhasználható takarmánnyal etetett állattól származik. GMO-mentes takarmány a teljes élettartam alatt.
Magas állatjólét: Alacsonyabb telepítési sűrűség, több férőhely, kevesebb stressz.
A termékek a tálcán esztétikusan, szigorúan meghatározott és ellenőrzött rendben helyezkednek el, ami a merev tálcának és a skin csomagolás által nyújtott stabilitásnak köszönhetően prémium hatást biztosít.
A hagyományos védőgázas csomagoláshoz képest alacsonyabb, egységes tálcaméret, kisebb, kompaktabb csomagolás jellemzi a terméket, ezáltal szállítás során hatékonyabb hűtés, bolti kihelyezés során pedig optimálisabb helykihasználás érhető el.
A rendezett, stabil elrendezés mellett a termékek nincsenek összezsúfolva, az egyes darabok jól láthatóak.
A darabolt csirke termékek skin csomagolása exkluzív megjelenést biztosít, ami egyedi a friss csirke kategóriában, méltó a magas minőségű, különleges termékelőnyöket nyújtó termékhez.
Kiszerelés
Termékelőnyök
- Antibiotikummentes nevelés
- GMO-mentes termelésből
- Magas állatjólét
Ropogós csirkecombok gratinírozott burgonyával, hagymamártással
Elkészítési idő: 80 perc
Hozzávalók 4 főre:
- 4 db csirkecomb
- 5-6 db burgonya
- 4 dl tejszín
- 1 tojás
- 4 fej vöröshagyma
- 0,5 dfehérbor
- 2 dkg vaj
- 2 db borókabogyó
- kakukkfű
- szerecsendió
- só
- bors
- olaj a forma kikenéséhez
A csirkecombokat körbesózzuk (ízlés szerint bármilyen fűszert tehetünk rá), tepsire helyezzük, előmelegített 190 fokos sütőben 70 perc alatt készre sütjük.
Közben elkészítjük a gratin burgonyát. A krumplikat megpucoljuk, gyalu vagy kés segítségével nagyon vékonyra szeleteljük. 2,5 dl tejszínt elkeverjük a tojással, sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük, beleforgatjuk a burgonyaszeleteket. Süthetjük kis sütőformában, vagy tepsiben, minden esetben kenjük ki kevés olajjal, utána szedjük bele a burgonyát, és végül öntsük fel a megmaradt tejszínes keverékkel. A csirke mellett süthetjük, nagyjából 40 perc alatt ez is elkészül.
A hagymamártáshoz a megtisztított hagymákat felszeleteljük, a vajon só hozzáadása nélkül karamellizáljuk, kakukkfűvel és a borókabogyóval ízesítjük. Ha kellemes aranybarna színe van, kb. minimum 15-20 perc, megsózzuk, majd felöntjük a maradék tejszínnel. Leturmixoljuk.
Tálaláskor az elkészült combok mellé csorgatjuk a mártásunkat, és mellétesszük a megsült burgonyát.
Szállítási és tárolási hőmérséklet: -2 + 4 °C között
Minőségét megőrzi: 10 nap
{{csomagolt-onkiszolgalo-informaci}
*sértetlen csomagolásra értendő