Érték és Minőség Nagydíjat nyert a VALDOR ZOO!

Átadták az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetéseit, mely a gazdaság szinte teljes palettáját felölelő nívós megmérettetés.

A Kiírók Tanácsa döntése alapján a legkiemelkedőbbnek ítélt pályázatok kiérdemlik az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használatát, ezzel együtt a védjegyhasználat tartama alatt az Érték és Minőség Nagydíj Kitüntető Cím viselését.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot 2023-ban hatodik alkalommal írta ki a pályázati rendszer Kiírói Tanácsa. A pályázati rendszer célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a pályázaton megfelelő áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalára, és elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű, magas hozzáadott szellemi értéket képviselő áruk előállítását.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetéseit idén is az Országház Főrendiházi üléstermében adták át ünnepélyes keretek között szeptember 7-én. A kitüntető cím viselése azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése, amelyek tevékenységük során elkötelezettek a minőség ügye iránt.